Training

SCHOUWVEGEN,CAMERA INSPECTIES  RAMONAGES, INSPECTIONS CAMERA

WACHT NIET TOT HET TE LAAT IS !

ONDERHOUD

 

is uw haard al een paar jaar oud en loopt alles niet meer zoals voorheen, dan heeft hij wellicht een grondig onderhoud nodig, smeren, reinigen en eventueel stukken te vervangen !

RENOVATIE

 

Wij kunnen een oude of defecte schoorsteen ook tuberen door middel van een inox kanaal in het bestaande kanaal te plaatsen.

HAARDEN OF KACHELS

 

Wij kunnen ook een offerte opmaken voor uw oude haard of kachels te vervangen met een compleet nieuw systeem

Hoe vaak moet u uw schoorsteen laten vegen?

Bij een gebruik van hout of kolen als hoofdverwarming raadt schoorsteenbderijf Lucrofit Haarden  u aan om tweemaal per jaar uw schoorsteen te laten vegen. Voor gasverwarming volstaat een tweejaarlijkse reiniging. Gaat het om bijverwarming met hout, pellets, kolen, gas of stookolie dan is een jaarlijkse veegbeurt voldoende.

De beste periode om uw schouw te reinigen is tijdens de zomermaanden. Op die manier is uw schoorsteen gebruiksklaar voor de winter waarin veel gestookt wordt. Wij staat natuurlijk ook voor u klaar tijdens de wintermaanden en voor dringende interventies.

Heeft uw schoorsteen een onderhoudsbeurt nodig? Wacht niet tot er problemen opduiken en contacteer ons nog vandaag voor een grondige veegbeurt en onderhoudscontrole!

LUCROFIT HAARDEN, KACHELS en SCHOORSTEENREINIGING, CAMERA INSPECTIES

Ninoofsesteenweg 139 - B 1700 DILBEEK

info@schoorsteenreiniging.be

Gsm : +32/475/278.131

Tel: +32/475/278.131

E-mail: info@schoorsteenreiniging.be

BTW : BE0466.606.523